Tarieven

Een veelgehoorde uitspraak is: ‘Een goede boekhouder verdient zichzelf terug.’ Zo is het ook met een goede tekstschrijver of copywriter. Je website of flyer voorzien van professionele, pakkende teksten die aansluiten bij je doelgroep? Het werkt.

Bovendien krijg je door mijn snelle en efficiënte manier van werken, waar voor je geld. In no time tover ik de meest saaie, langdradige teksten om in een prettig leesbaar verhaal. Maak het je lezer (en jezelf!) gemakkelijk en laat de teksten voor je werken!

Tarieven tekstschrijver*

Onderstaand tref je mijn tarieven per 1 januari 2019 aan. Heb je een grotere klus en/of wil je een offerte op maat? Geef je wensen door, dan ontvang je binnen twee werkdagen een offerte per e-mail.

SEO-schrijven € 80
Tekstschrijven & copywriting € 80
Herschrijven € 75
Online marketing € 75
Redigeren € 65
Implementatie teksten in CMS € 65
Vergadering/overleg op locatie € 65
 *Tarieven per uur, exclusief BTW.

SEO-schrijven

Wil je dat je teksten SEO-proof worden geschreven? Dat kan! Bij zoekmachine geoptimaliseerde teksten verwerk ik de keywords (zoekwoorden) en LSI-keywords (synoniemen en vergelijkbare termen) op strategische plekken in je tekst. Op die manier weten zoekmachines zoekopdrachten te koppelen aan (en bezoekers te sturen naar) jouw website. Je ontvangt de teksten inclusief interne links, headers, title tag, meta-omschrijving én een advies voor zoekmachinevriendelijke URL’s en afbeeldingen.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het (her-)schrijven van de teksten voor jouw website? Ik stuur je graag een offerte op maat!

Zoekwoordenonderzoek

Eén van de belangrijkste stappen bij het SEO-optimaliseren van je website is het uitvoeren (en analyseren) van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Zo’n zoekwoordenonderzoek besteed ik uit aan een SEO-specialist.

De kosten daarvan liggen – afhankelijk van je wensen – tussen de € 150 (excl. analyse & advies) en € 250 (incl. analyse & advies) excl. BTW.  Je krijgt daarvoor een zeer compleet zoekwoordenoverzicht, waarmee een uitstekende basis voor je SEO-teksten is gelegd.

Heb je al een zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren? Top! Ik ga er graag mee aan de slag!

Korting

Informeer voor grote of terugkerende opdrachten naar een offerte op maat. Heb je een website, brochures, (jaar-)verslagen en/of andere teksten waarvan het hoog tijd is dat die eens kritisch door een professional worden bekeken? Wacht niet langer en laat mij je helpen met de opbouw en behoud van je (goede) imago.

Blogs

De kosten voor het schrijven van een blog van 350 – 500 woorden liggen tussen de € 110 en € 150. De blogs worden, indien gewenst, SEO-geoptimaliseerd opgeleverd én natuurlijk geheel in passende stijl geschreven.

Reiskostenvergoeding

De meeste opdrachten voer ik vanuit huis uit. Dat gaat vooral per e-mail. Voor bepaalde opdrachten is het handig als ik eerst (of soms) even langskom. Dan breng ik tevens – afhankelijk van de afstand – reisuren à € 65 per uur in rekening.

Digitale factuur

Nadat de opdracht naar tevredenheid is afgerond, ontvang je per e-mail een factuur. Dat werkt sneller, efficiënter en is beter voor het milieu.

Yep, ik wil meer weten.