Tarieven

Kennismaking

Eenmalig gratis • 0,5 uur op locatie & exclusief eventuele reisuren


Kennismaking incl. intake

Op nacalculatie & exclusief eventuele reisuren • De duur van een intake varieert veelal tussen de 1,5 en 2,5 uur. Vraag gerust naar een kostenindicatie.


Schrijfdiensten

Tarieven hiervoor variëren en zijn mede afhankelijk van je wensen, de duur en/of grootte van de opdracht. Wil je een offerte op maat? Geef je wensen door, dan ontvang je binnen twee werkdagen een offerte per e-mail.

  • Copywriting
  • Content marketing (copywriting, SEO-schrijven, bloggen etc.)
  • Tekstschrijven
  • Script schrijven
  • Herschrijven
  • Redigeren

SEO-schrijven

Wil je dat je teksten SEO-proof worden geschreven? Dat kan! Bij zoekmachine geoptimaliseerde teksten verwerk ik de keywords (zoekwoorden) en LSI-keywords (synoniemen en vergelijkbare termen) op strategische plekken in je tekst. Op die manier weten zoekmachines zoekopdrachten te koppelen aan (en bezoekers te sturen naar) jouw website. Je ontvangt de teksten inclusief interne links, headers, title tag, meta-omschrijving én een advies voor zoekmachinevriendelijke URL’s en afbeeldingen.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het (her-)schrijven van de teksten voor jouw website? Ik stuur je graag een offerte op maat!

Zoekwoordenonderzoek

Eén van de belangrijkste stappen bij het SEO-optimaliseren van je website is het uitvoeren (en analyseren) van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Zo’n zoekwoordenonderzoek besteed ik uit aan een SEO-specialist.

De kosten daarvan liggen – afhankelijk van je wensen – tussen de € 150 (excl. analyse & advies) en € 250 (incl. analyse & advies) excl. BTW.  Je krijgt daarvoor een zeer compleet zoekwoordenoverzicht, waarmee een uitstekende basis voor je SEO-teksten is gelegd.

Heb je al een zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren? Top! Ik ga er graag mee aan de slag!

Korting

Informeer voor grote of terugkerende opdrachten naar een offerte op maat. Heb je een website, brochures, (jaar-)verslagen en/of andere teksten waarvan het hoog tijd is dat die eens kritisch door een professional worden bekeken? Wacht niet langer en laat mij je helpen met de opbouw en behoud van je (goede) imago.

Blogs

De kosten voor het schrijven van een blog van 350 – 500 woorden liggen tussen de € 110 en € 150. De blogs worden, indien gewenst, SEO-geoptimaliseerd opgeleverd én natuurlijk geheel in passende stijl geschreven.

Reiskostenvergoeding

De meeste opdrachten voer ik vanuit huis uit. Dat gaat vooral per e-mail. Voor bepaalde opdrachten is het handig als ik eerst (of soms) even langskom voor een kennismaking, briefing en/of intake. Dan breng ik tevens – afhankelijk van de afstand – reisuren à € 65 per uur in rekening.

Digitale factuur

Nadat de opdracht naar tevredenheid is afgerond, ontvang je per e-mail een factuur. Dat werkt sneller, efficiënter en is beter voor het milieu.

Yep, ik wil meer weten.