Over

Mijn naam is Miranda Adam-Grift en ik ben – van kinds af aan – gek op het schrijven van teksten. Jarenlang hield ik me bezig met communicatie & professioneel tekstschrijven voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van hypothecaire dienstverlening. Toen ging het roer om: ik besloot te gaan voor mijn passie, nam ontslag en begon in 2014 als freelance tekstschrijver & redacteur. Inmiddels ben ik gepokt en gemazeld in tekstschrijven en copywriting. Waarom zou je voor mij kiezen?

De voordelen

Als je besluit je teksten door mij te laten schrijven, ben je verzekerd van:

✔ Een hoge kwaliteit
✔ Uitstekende service
✔ Prikkelende, doeltreffende & glasheldere teksten

Ik ben gespecialiseerd in content marketing en het schrijven van SEO-teksten ofwel: aantrekkelijke, prettig leesbare webteksten die ook nog eens goed scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Meer weten? Bel of mail gerust. Tevreden klanten gingen je voor!

Heldere taal. Voor iedereen

Om je doelgroep te vergroten, is het belangrijk dat de teksten een logische opbouw hebben en duidelijk zijn. Dat is precies waar ik goed in ben. Lastige woorden en zinnen vertalen naar begrijpelijke teksten, maar wel op een manier die bij je bedrijf past. Mijn teksten lezen sneller, makkelijker én… worden beter onthouden.

Wil je dat ik je teksten schrijf of redigeer? Neem dan snel contact op!

Yep, ik wil meer weten.