copywriter_ermelo_decemberactie_2016_make_a_wishNog even… en dan is het alweer december! De maand van kado’s, overpeinzingen, gezellig samenzijn en goede voornemens voor volgend jaar. Maar wat als je niet zeker weet of je volgend jaar überhaupt haalt? Als je een levensbedreigende ziekte hebt, waardoor je jonge lichaam het elk moment kan begeven?

Hoe mooi is het, als er dan mensen zijn die – voor de korte tijd die je nog hebt – er alles, maar dan ook álles aan doen om je gelukkig te laten zijn? Je zorgen een beetje laten vergeten? Al is het maar voor een dag?

MAKE-A-WISH
In plaats van relatiegeschenken maak ik dit jaar 10% van alle opbrengsten in december over aan Make-A-Wish Nederland. Omdat ieder kind kind wil zijn. Al is het maar voor even.

Wil je ook een wens uit laten komen? Kijk op de website van Make-A-Wish Nederland en doneer!