Huiswerkbegeleiding Miranda Adam

Huiswerkbegeleiding | Een taalkundige boost voordat de Cito begint? Meld je kind snel aan. De plaatsen zijn beperkt!

Stoeit jouw kind ook altijd met de d’s en t’s? Weet het de regels niet goed toe te passen? Wil je zijn/haar niveau een ‘taalkundige boost’ geven?

Sommige kinderen hebben nèt een extra steuntje in de rug nodig op school. Even die extra begeleiding om ze een stap in de goede richting te helpen. Om eindelijk de regels te snappen in plaats van ze lukraak toe te passen. Worstelt jouw kind ook met werkwoordspelling? Laat mij helpen! Kinderen met deze vorm van huiswerkbegeleiding gaan al binnen enkele lessen met enorme stappen vooruit!

HUISWERKBEGELEIDING WERKWOORDSPELLING: DIRECT RESULTAAT

Eén van de kinderen over zijn inzicht voor én na de eerste les (op een schaal van één tot tien): “Ik snapte er niets van en deed eigenlijk maar wat. Ik zat eerst op een 2 en nu al op een 8,5! Ik begin het eindelijk te begrijpen.”

Deze jongen van 12 jaar (groep 8) had al binnen drie lessen zijn kennis weer op peil en zijn zelfvertrouwen terug als het gaat om het toepassen van de regels bij het vervoegen van werkwoorden. De kinderen geven zelf aan, dat ze het ook nog eens leuk vinden om te doen. Ze boeken immers supersnel resultaat!

Wil jij dat ook voor jouw kind? Even een boost voordat de Cito begint? Meld je kind snel aan. De plaatsen zijn beperkt!

KOSTEN HUISWERKBEGELEIDING

Lesduur: 30 minuten. Tarief: € 25 per les. Inclusief huiswerk, evaluatie per les via e-mail/WhatsApp, plus tips en aandachtspunten voor thuis. Een paar lessen zijn meestal al voldoende, daarna kun je – indien gewenst – zelf verder thuis met je kind aan de slag.

  • Geen aanmeldingskosten
  • Individuele begeleiding
  • Instappen kan meteen!
  • Betaling per les à contant of vooraf per factuur (strippenkaart van 10 lessen)
  • Geen abonnement, afspreken per les
  • Stoppen kan op elk moment
  • Bij afname strippenkaart 10e les gratis!

Meer weten over deze vorm van huiswerkbegeleiding? Bel of mail gerust!