Tekstschrijver Ermelo - vriendenkorting

Ontvang maar liefst 20% korting bij het aanbrengen van een nieuwe klant!

Ben je enthousiast over de dienstverlening van tekstschrijver Miranda Adam? Tip vrienden, kennissen, collega’s en andere bedrijven en profiteer van een aantrekkelijke korting middels de ‘vriendenbonus’!

Hoe werkt het? Als je een nieuwe klant aanbrengt, krijg je als beloning 10% korting op de eerstvolgende opdracht. De korting geldt voor iedere nieuwe klant, dus dat kan aardig oplopen! Op deze manier word jij als trouwe klant beloond en het is voor nieuwe klanten een mooie manier om tegen een gereduceerd tarief (introductiekorting 10%) kennis te maken met de diensten van tekstschrijver & redacteur Miranda Adam.

Voorwaarden:

  • De nieuwe klant noemt jouw naam als (enige) tipgever
  • De korting kan tot zes maanden na aanmelding van de nieuwe klant worden verzilverd
  • Per opdracht kan slechts één kortingsbedrag verzilverd worden
  • De korting is niet inwisselbaar tegen geld